• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Saili

Faʻafefea galue pavers

Le felauaiga fola ma mea i lalo o maualuga avega felavasaʻiga laina, la matou kamupani faʻaaogaina le sili ona ofuina-teteʻe, aʻafiaga-teteʻe, maualuga-malosi mea, lea e faʻamoemoe e tautua mo se taimi umi.

O le ata o felauaiga backplane o se sili atamai. I se isi faaupuga, o lona faʻapipiʻina e le manaʻomia se sikulima, lea e mafai ona sefe ai le tele o taimi. I le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasia o mea e sili ona ofuina-teteʻe ma filifili maualuga-malosi filifili, o le taimi tautua o le masini ua mautinoa e lava lona umi. E le gata i lea, o loʻo ofuina-ofuina lau uʻamea filogia o loʻo faʻaaogaina mea faʻapea foi ina ia ausia le faia o le fesoʻotaʻiga, ausia talafeagai faʻapipiʻiina ma faʻapena foi ona faʻalauteleina le tautua olaga.

O lana gaioiga o le faʻasolo atu o mea mai le oso i le loloʻu lau. Laititi faʻalaʻau mafiafia e tele lava faʻamaeʻaina e faʻataʻamilo felauaiga a o lapoʻa ma feololo lapoʻa faʻalaʻau mafiafia e masani lava i le slanting aluʻe feaveaʻi.

O le galue mataupu faʻavae o le felaʻuaina fola paver mafai ona faʻamatalaina pei o lenei: O le filifili tulia le faʻavaʻa scraper e seʻe i luga o le foloa. Faʻatasi ai ma le faʻaputuputuina o mea, o le paver aveina mea i le faitotoʻa, ma avea ai se faʻatulagaina o le feaveaʻi o mea feaveaʻi, lea o loʻo alu aʻea i le pito i luga o le faʻataʻapeʻape lau. O vaega taua o le mamanu o felauaiga faiga o paver scraper o mulimuli mai: Muamua, o le saoasaoa o se scraper o le a fuafuaina e faʻamalieina ai manaʻoga o le paver galueaina; Ma, o le scraper mana o le a faasolosolo fetuʻunaʻi seʻia oʻo ina faʻamalieina manaʻoga o le paver mana. O le mea lea, o le paver mafai ona liua i le faʻagaioiga o gaioiga ma galue lelei.

O matou Xuzhou Chengzhi Fausiaina, o se kamupani e tuʻuina atu vaega faʻapitoa o le felauaiga masini fola, ofoina eseese o masini masini, e aofia ai le backplane o le paver. Afai e i ai ni au fesili e uiga ia matou oloa, e talia oe faʻafesoʻotaʻi matou ina ia maua atili auiliiliga faʻamatalaga. O loʻo matou faʻatatauina i le tuʻuina atu i le au faʻatau le oloa e sili ona lelei ma tautuaina tagata o loʻo faʻamalieina. O le mea masani, o loʻo matou vaʻavaʻai atu ma le faʻamaoni i nisi pisinisi tumau ma o le a mautinoa le alualu i luma e fausia se lumanaʻi sili atu lumanaʻi lumanaʻi.
How pavers work


Taimi Post: Jul-28-2021